Bejelentkező űrlap


Hírek arrow Hírek arrow Hírek
Hírek

 


Áldott Ünnepeket kíván minden kedves látogatónak a Muszka János Alapítvány Kuratóriuma, a Tádé együttes és a CSIMI zenekar!


2011 december 11-én vasárnap 16 órától az "Angyalok a földre szálltak" című adventi gála műsorát tekinthették meg a Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központban. A műsor után táncház és kézműves foglalkozás várta a nagyszámú érdeklődőket.


 

Kedves érdeklődők!

A Tádé együttes szeretettel várja az új tanévben a táncolni vágyó, a népi kultúra iránt érdeklődők jelentkezését 3 éves kortól felnőtt korig 4 csoportba.

Elérhetőség: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

A Tádé együttes 2011 November 22-én a Hajdú-Bihar Megyei Kultúra Napja című rendezvényes lépett fel a Szeredás népzenekarral a Művelődési Központban.

 A Tádé együttes 2011 November 19-én a Kálvin Téri Tagintézmény által szervezett Megyei Szövegértő verseny megnyitóján lépett fel a CSIMI Handa Banda népi zenekarral. 


Nyári programok:

2011 június 10: Évzáró buli az Ökotáborban. kint alvással.

2011 június 25: Tűztánc Ifjúsági Néptánc Fesztivál, Debrecen.

2011 július 8-9-10: Szomszédolás, Országos Néptánc Fesztivál, Debrecen

2011 augusztus 1-től 5-ig Néptánc-népzene és kézműves tábor.

 

ÉVZÁRÓ GÁLA
 
A Muszka János Alapítvány 2011 május 21-én szombaton 16 órától tartotta a Tádé együttesek és a CSIMI népzenei tanszak évadzáró gála műsorát.
A műsorban felléptek a Napfény óvoda néptáncos kicsicsei.
Az előadás után játszóházban és táncházban szórakozhattak az érdeklődők.
Zenélt:  a CSIMI Handa Banda népi zenekar.

Évadzáró plakát (pdf)


 
< Előző   Következő >