Hírek arrow Hírek arrow XXX.Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár Budapest, Papp László Sportaréna
XXX.Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár Budapest, Papp László Sportaréna

2011 április 2-án szombaton a Muszka János Alapítvány utazást szervezett Budapestre, a Táncháztalálkozóra.

A 48-fős "csapat" részese lehetett annak a csodának, amikor több száz ember egyszerre táncol, énekel....és sok-sok szépet készíthet a saját és mások örömére a stílusos kézműves foglalkozásokon.

Civil szervezeteknek adható 1%-ról

A Muszka János Alapítvány Püspökladány Város kulturális életének meghatározó tényezője. Mint minden civil szervezet, az Alapítvány is pályázatokból és támogatásokból tud működni. A kulturális programok működtetése nem csak sok munkát, de komoly anyagi terhet is jelent. Az alapítvány működési költségei, a fellépések, rendezvények, utazások komoly forrásokat igényelnek. Minden évben továbbra is szeretné az adventi és évzáró gálaműsorát, a jeles napokhoz fűződő táncházakat megszervezni, a nyári szakmai tábort támogatni. A színvonalas programokat anyagi lehetőségek nélkül nem tudjuk megrendezni.

Szeretne újabb kapcsolatokat kiépíteni más néphagyományt ápoló csoportokkal. A néptánccsoportokat utaztatni fesztiválokra, találkozókra, és városunkban fogadni más együtteseket.

Reméljük, hogy ez a művészeti munka ilyen színvonalon működhet tovább a táncosok, a szülők, a városlakók, és mindenki örömére.

Köszönetünket fejezzük ki azoknak, akik a tavalyi évben is támogatták alapítványunkat a civileknek adható 1%-kal.

Kérjük Önt, hogy továbbra is támogassa az 1 %-a felajánlásával alapítványunkat!

Adószám: 18566732-1-09

FARSHANG

A Csenki Imre Művészeti iskola FARSHANGii előadásán a Tádé együttes farsangi köszöntőjét láthatták február 18-19-és 20-án.

Farsangi táncház

2011 február 4-én 16.30-tól 20 óráig a Püspökladányi Dorogi Márton Városi Művelődési Központban tarotta soron következő táncházát a Muszka János Alapítvány.

Daltanulás, téltemetés. kézműves foglalkozás várta az érdeklődőket.

Zenélt a CSIMI Handa Banda.

plakat letoltes(pdf)